Menu
  • HET TEAM VAN
    AUTOBEDRIJF EBUS IS U
    GRAAG VAN DIENST
U bent hier: Home Over Ebus Autobedrijf Ebus

AUTOBEDRIJF EBUS

Autobedrijf Ebus verzorgt de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's De organisatie biedt graag dat beetje extra service en gaat voor een persoonlijke benadering van haar klanten. En afspraak is afspraak en dat is wel zo zeker en vertrouwd. Dat beetje extra is voor Autobedrijf Ebus vanzelfsprekend.

BOVAG
Autobedrijf Ebus is lid van de BOVAG Garantievereniging en de Stichting Certificering Motorrijtuigenbeveiliging. Wij mogen ons dan ook een erkend APK keuringsstation noemen.

ALTIJD UP-TO-DATE
Autobedrijf Ebus is als full service autobedrijf altijd op zoek naar de nieuwste mogelijkheden. Wij beschikken over een uitstekend geoutilleerde werkplaats met goed geschoolde medewerkers en de modernste apparatuur. Wij besteden veel aandacht aan de training van onze medewerkers. Hierdoor blijven wij up-to-date met de laatste technieken en het moderne automanagement.

X
Onze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van de website en om het gebruiksgemak te optimaliseren. U geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'ga verder' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Ga verder