Menu
  • EEN GESNEDEN FINANCIERING VOOR
    DE PARTICULIERE EN
    ZAKELIJKE RIJDER
U bent hier: Home Diensten Verzekering

ALTIJD VERZEKERD

Bij Autobedrijf Ebus kunt u ook uw autoverzekering afsluiten.
Handig, dan heeft u schadeherstel, APK, onderhoud en BOVAG garantie onder één dak geregeld.

De BOVAG Autoverzekering Plus bevat alles wat een goede autoverzekering moet hebben. Bovendien heeft u geen eigen risico als u uw auto laat repareren bij uw eigen BOVAG Autobedrijf Ebus.

Wij helpen u graag met al uw vragen omtrent de BOVAG Autoverzekering en de juiste dekkingskeuze. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 0315 - 341457 of vraag ernaar bij uw volgende servicebeurt voor de auto.

Mocht u via onze website een verzekering afsluiten, dan is er geen sprake van advies.
Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Heeft u vragen over de verzekering, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0315 - 341457 of onze verzekeringsmaatschappij Bovemij Financiële Diensten op 0800 - 0044. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

X
Onze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van de website en om het gebruiksgemak te optimaliseren. U geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'ga verder' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Ga verder