Menu
  • EEN GESNEDEN FINANCIERING VOOR
    DE PARTICULIERE EN
    ZAKELIJKE RIJDER
U bent hier: Home Diensten Reparatie en onderhoud

REPARATIE EN ONDERHOUD

Reparaties voeren wij vakkundig voor u uit en er staat altijd een monteur voor u klaar om u weer op weg te helpen. Is het probleem niet direct op te lossen, dan maken wij samen met u een afspraak op een geschikt moment.

PERIODIEK ONDERHOUD
Uw auto wordt bij u opgehaald en wordt na de onderhoudsbeurt schoongemaakt weer bij u afgeleverd. Daarnaast controleren wij uw auto standaard op olie, bandenspanning en water, maar ook op de vaak vergeten onderdelen zoals reservewiel, dashboardverlichting en de juiste kloktijd.

Onze werkplaats beschikt over moderne analyseapparatuur waarmee wij elke storing professioneel kunnen oplossen en ieder merk kunnen onderhouden. Bijna alle onderdelen kunnen direct geleverd worden. Wij verzorgen uw reparaties altijd met nieuwe onderdelen. Natuurlijk nemen wij vooraf contact met u op als de kosten voor de reparatie hoger uitvallen dan in eerste instantie besproken is.

EEN VERVANGENDE AUTO WANNEER NODIG
Kunt u tijdens de onderhoudsbeurt niet zonder auto? Wij kunnen u al een leenauto bieden voor het zeer geringe tarief van € 15,- per dag incl. BTW.

X
Onze website maakt gebruik van cookies voor het analyseren van de website en om het gebruiksgemak te optimaliseren. U geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'ga verder' te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Ga verder