VAKKUNDIG ONDERHOUD
DIAGNOSE EN REPARATIE
BIJ AUTOBEDRIJF EBUS

reparatie en onderhoud

Periodiek onderhoud voorkomt dure reparaties. En dure reparaties komen áltijd slecht uit. Dus het begint met goed onderhoud. Mocht een reparatie onvermijdelijk zijn, dan helpen wij u snel, maar vooral met vertrouwen weer de weg op.

Periodiek onderhoud

Uw auto halen wij zelf op. Ook dat is een plus van Ebus. Tijdens de onderhoudsbeurt controleren wij standaard het oliepeil, de bandenspanning, maar ook de vaak vergeten onderdelen zoals het reservewiel, de dashboardverlichting en de juiste kloktijd. Na de onderhoudsbeurt maken wij uw auto schoon en leveren we ‘m weer bij u af.

Reparatie

Uw auto wordt uitgelezen door dezelfde uitleesapparatuur als bij de dealers. Voor elk merk lossen wij storingen adequaat op en registreren we alles in het digitale onderhoudsboekje. Bij diverse merkdealers in de regio hebben wij constant zicht op en toegang tot de onderdelenvoorraad.

Kunt u tijdens de onderhoudsbeurt of een reparatie niet zonder auto? Wij bieden u een leenauto voor het zeer geringe tarief van € 15 per dag.

Elektrisch en hybride

Het aandeel van elektrisch en hybride rijden is groeiende. Onze monteurs hebben de certificaten én werken met speciaal gereedschap om elektrische en hybride auto’s vakkundig te onderhouden en repareren.


Zakelijk

Ook als zakelijk leaser kunt u rekenen op bovenstaande aanpak. En bent u een wagenparkbeheerder die erg druk is? Wij nemen desgewenst rechtstreeks contact op met de bestuurder. De auto halen wij op en brengen wij terug zodat dit geen tijd kost voor uw collega. Hier rekenen wij niets voor. Goed om te weten: ook het gebruik van leenbussen, zodat uw klus gewoon door kan gaan, behoort bij Ebus tot de mogelijkheden.

Meer weten? Bel ons op 0315 34 14 57 of mail naar info@autobedrijfebus.nl.

certificaat

Onze Occasions

Bij ons geen onnodig uiterlijk vertoon en dure showroom. Dat houdt onze occasionprijzen laag en uw tevredenheid hoog.

Bekijk ons aanbod

Onze Occasions

Bij schade

Belt u gewoon direct. Dan herstellen wij de schade aan uw auto.

Bel 0315 341 457

Bij schade

Zakelijke Lease

Stilstand kost uw bedrijf geld. Ebus houdt uw wagenpark in beweging.

Dat werkt

Zakelijke Lease