EEN GESNEDEN FINANCIERING VOOR DE PARTICULIERE EN ZAKELIJKE RIJDER
DE PARTICULIERE EN
ZAKELIJKE RIJDER

Diensten

Ben je een particulier of zoek je een wagenpark voor jouw bedrijf? Wij zorgen dat jij onafhankelijk bent door jouw mobiliteitsoplossingen te bieden. Dat begint met de beste deal, gevolgd door professioneel onderhoud. De plus van Ebus komt tot de eindsom: gewoon zorgeloos autorijden. Alles wat wij doen is daarop ingericht.

Klant bij Ebus? Dan wassen en stofzuigen we zaterdags jouw auto op aanvraag. Voor slechts 10 euro zorgen we voor een schoon en fris exterieur én interieur van jouw auto.

Financiering

Financiering
Mobiel zijn is voor veel mensen hét gevoel van vrijheid. Het aanschaffen van een auto kan alleen een behoorlijke investering zijn. Financiering op maat met prettige termijnbedragen biedt dan uitkomst. Ebus biedt verschillende financieringsvormen: huurkoop, privé lease, doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Hiervoor werken wij nauw samen met Achterhoek Krediet.

Verzekering

Verzekering
De plus van Ebus zou de plus van Ebus niet zijn als we deze zekerheden niet uitbreiden. Daarom helpen we je ook met een passende BOVAG Autoverzekering.

Verkoop en lease

Verkoop en lease
Wil je al particulier een auto leasen? Of bent je op zoek naar leaseauto’s voor jouw onderneming? In beide gevallen: geen probleem.

Schadeherstel

Schadeherstel
Als jouw auto schade heeft opgelopen, dan wil je vakkundig herstel. Wij verzorgen het complete traject.

Pechhulp

Pechhulp
Bij pech onderweg wil je zo snel mogelijk weer jouw weg kunnen vervolgen. Wij bieden daarom een mobiliteitspas die dat waarborgt.