EEN GESNEDEN FINANCIERING VOOR
DE PARTICULIERE EN
ZAKELIJKE RIJDER

Reparatie en onderhoud

Reparaties voeren wij vakkundig voor u uit en er staat altijd een monteur voor u klaar om u weer op weg te helpen. Is het probleem niet direct op te lossen, dan maken wij samen met u een afspraak op een geschikt moment.

Periodiek onderhoud

Uw auto wordt bij u opgehaald en wordt na de onderhoudsbeurt schoongemaakt weer bij u afgeleverd. Daarnaast controleren wij uw auto standaard op olie, bandenspanning en water, maar ook op de vaak vergeten onderdelen zoals reservewiel, dashboardverlichting en de juiste kloktijd.

Onze werkplaats beschikt over moderne analyseapparatuur waarmee wij elke storing professioneel kunnen oplossen en ieder merk kunnen onderhouden. Bijna alle onderdelen kunnen direct geleverd worden. Wij verzorgen uw reparaties altijd met nieuwe onderdelen. Natuurlijk nemen wij vooraf contact met u op als de kosten voor de reparatie hoger uitvallen dan in eerste instantie besproken is.

Een vervangende auto wanneer nodig

Kunt u tijdens de onderhoudsbeurt niet zonder auto? Wij kunnen u al een leenauto bieden voor het zeer geringe tarief van € 15,- per dag incl. BTW.

Onderhoud

Reparaties voeren wij vakkundig voor u uit en er staat altijd een monteur voor u klaar om u weer op weg te helpen.

Vakkundig werk

Onderhoud

Occasions

Bij ons vindt u een betrouwbare gebruikte auto. Wij bieden u een uitgebreid assortiment occasions in diverse prijsklassen met optimale zekerheid.

Bekijk aanbod

Occasions

Bij schade

Heeft uw auto schade opgelopen? Het team van Autobedrijf Ebus staat voor een gegarandeerd professioneel schadeherstel.

Bel 0315 341 457

Bij schade