HET TEAM VAN
AUTOBEDRIJF EBUS IS
U GRAAG VAN DIENST

Diensten

Bent u hier als particulier of zoekt u een wagenpark voor uw bedrijf? Het maakt ons niet uit. Ebus bedient beiden. Want beiden willen: mobiliteit. Dat begint met de beste deal, gevolgd door professioneel onderhoud. De plus van Ebus komt tot de eindsom: gewoon zorgeloos autorijden. Alles wat wij doen is daarop ingericht. Onze Airco Service en APK-diensten zijn vanzelfsprekend. Wat doen wij nog meer?

Bent u klant bij Ebus, dan wassen en stofzuigen we zaterdags uw auto op aanvraag. Voor slechts 10 euro zorgen we voor een schoon en fris exterieur én interieur van uw auto. Bel voor een afspraak: 0315 34 14 57.

Reparatie en onderhoud

Periodiek onderhoud voorkomt dure reparaties. En dure reparaties komen áltijd slecht uit. Dus het begint met goed onderhoud.

Reparatie en onderhoud

Financiering op maat

Ebus biedt verschillende financieringsvormen, zoals huurkoop, privé lease, doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Financiering op maat

Verzekerd onderweg

De plus van Ebus zou de plus van Ebus niet zijn als we deze zekerheden niet uitbreiden. Daarom helpen we u ook met een passende BOVAG Autoverzekering.

Verzekerd onderweg

Verkoop en lease

U wilt als particulier een auto leasen? Of bent u op zoek naar leaseauto’s voor uw onderneming? In beide gevallen: geen probleem.

Verkoop en lease

Schadeherstel

Als uw auto schade heeft opgelopen, dan wilt u vakkundig herstel. Wij verzorgen het complete traject.

Schadeherstel

Pechhulp

Bij pech onderweg wilt u zo snel mogelijk weer uw weg kunnen vervolgen. Wij bieden daarom een mobiliteitspas die dat waarborgt.

Pechhulp