EEN GESNEDEN FINANCIERING VOOR
DE PARTICULIERE EN
ZAKELIJKE RIJDER

Reparatie en onderhoud

Periodiek onderhoud voorkomt dure reparaties. En dure reparaties komen áltijd slecht uit. Het begint daarom met goed onderhoud. Is de reparatie onvermijdelijk? Dan helpen wij jou snel, maar vooral met vertrouwen weer de weg op.

Periodiek onderhoud

Heeft jouw auto periodiek onderhoud nodig? Wij halen de auto op. Ook dat is een plus van Ebus. Tijdens de onderhoudsbeurt verversen wij niet alleen de olie en controleren wij de bandenspanning, maar controleren wij ook de vaak vergeten onderdelen zoals het reservewiel, de dashboardverlichting en de juiste kloktijd. Na de onderhoudsbeurt maken we de auto schoon en leveren we hem weer bij jou af.

Reparatie

Wij lezen jouw auto uit met dezelfde uitleesapparatuur als de dealers. Voor elk merk lossen wij storingen adequaat op en registreren we alles in het digitale onderhoudsboekje. Bij diverse merkdealers in de regio hebben wij continue zicht op en toegang tot de onderdelenvoorraad.

Kan je tijdens een onderhoudsbeurt of reparatie niet zonder auto? Wij bieden jou een leenauto voor het tarief van €19,95 per dag.

Elektrisch en hybride

Het aandeel van elektrisch en hybride rijden groeit. Onze monteurs hebben de certificaten én werken met speciaal gereedschap om elektrische en hybride auto’s vakkundig te onderhouden en repareren.

Zakelijk

Ook als zakelijk rijder kan je rekenen op onze vakkundige aanpak. Ben je een wagenparkbeheerder met een drukke planning? Indien gewenst nemen wij rechtstreeks contact op met de bestuurder. Ook halen we de auto op en brengen we deze terug. Hier rekenen wij niets voor. Ook het gebruik van leenbussen, zodat jouw klus gewoon door kan gaan, behoort bij Ebus tot de mogelijkheden.

Meer weten, of direct een afspraak plannen?