Verkoop

Bij het aanschaffen van een auto wil je een weloverwogen keuze maken. Ebus biedt een ruime keuze met veel verschillende merken en diverse prijsklassen. Vanuit daar helpen we je verder op basis van jouw wensen en behoeften. Heeft een auto jouw aandacht gekregen? Dan helpt natuurlijk een proefrit. Daarbij doen we niet moeilijk en rijd je gerust de hele dag rond. Wil je alvast een eerste blik werpen op ons aanbod?

Lease

Ebus biedt verschillende lease oplossingen. Zowel voor particuliere als zakelijke rijders. Wij zijn een gecertificeerd LeaseProf Service Center voor alle automerken van de meeste leasemaatschappijen. Alle merken leaseauto’s zijn bij ons welkom voor service en onderhoud. Je bent hierdoor niet gebonden aan de merkdealer. Als LeaseProf Service Center voldoet Ebus aan landelijke gestelde kwaliteitseisen en -normen. Zodat leasemaatschappijen erop kunnen vertrouwen dat hun rijders het beste van het beste krijgen op leasegebied.

De zakelijke rijder

Ook de zakelijke rijder kan vertrouwen op kundige reparaties en onderhoud. Wij werken samen met MKB lease. Een partij die duidelijk, adviserend en persoonlijk is. Kenmerken die goed aansluiten bij de plus van Ebus.

De particuliere rijder

Je wilt zorgeloos rijden en alle voordelen van private lease benutten. Om dit te realiseren, zijn wij aangesloten bij Lease ‘m. Zodat we u de volgende 5 zekerheden kunnen bieden:

1. Bescherming tegen te hoge financiële lasten.
2. Eerlijke voorwaarden.
3. Compleet product.
4. 14 dagen bedenktijd.
5. Zekerheid en transparantie bij klachten.

Ben je benieuwd naar een passende leaseconstructie?